华住会官方正版华住会官方正版

设为首页?|?加入收藏?|?联系我们
距离2019年华住会体育高考还有:

2017华住会体育高考高起点英语考前预测题及答案(二)

来源:华住会体育学历教育网 发表时间:2017-04-12 浏览:

2017年华住会体育高考将在10月26日-27日举行,在距离考试的最后一个月里,华住会体育高考频道推出《2017年华住会体育高考试题答案考前预测》系列,希望这些冲刺练习能帮助您取得优异的成绩。祝广大考生成考顺利!同时请您及时关注专题.
 
 一、语音知识(共5小题;每题1.5分,共7.5分。)
    在下列每组单词中,有一个单词的划线部分与其他单词的划线部分的读音不同。找出这个词,并把它前面的大写字母填入左边括弧里。
    ( )1.A. machine B. dictionary C. Russian D. question
    ( )2.A. popular B. large C. remarkable D. dark
    ( )3.A. church B. chalk C. character D. cheat
    ( )4.A. cheat B. weak C. increase D. area
( )5.A. copy B. loudly C. today D. Monday
二、词汇与语法知识(共25小题;每题1.5分,共37.5分。)
  从每小题的四个选择项中,选出最佳的一项,并把它前面的大写字母填入左边的括号里。
  ( )6.—The sea is very rough today.
    —Yes, I‘ve never seen _______ before.
    A. such rough sea B. such a rough sea
    C. so rough sea D. that rough sea
  ( )7. Don’t smoke in the meeting-room, ________?
  A. do you B. will you C. can you D. could you
  ( )8.—Has the wallet been returned yet?
    —No, but we expect ______ any day now.
    A. to return it B. it to return C. it to be returned D. it returned
  A. are being painted B. are painting C. are painted D. are being painting
  ( )9. Alexander Graham Bell invented ________ telephone in 1876.
A.     \ B. a C. the D. one
 ( )10. Montreal is larger than _______ in Canada.
 A. any city B. any cities C. any other cities D. any other city
  ( )11. ______! There’s a train coming.
  A. Look out B. Look around C. Look forward D. Look on
  ( )12.—Will somebody go and get Dr. White?
  —He’s already been _______.
  A. asked for B. sent for C. called for D. looked for
  ( )13._______ he was old and sick did the enemy set him free.
  A. Until B. Not until C. Unless D. When
  ( )14.—We haven’t heard from Jane for a long time.
  —What do you suppose ________ to her?
  A. was happening B. to happen C. has happened D. having happened
  ( )15. These players lost the game. They were ______ players.
  A. losing B. lost C. lose D. being lost
  ( )16. Mrs. Smith warned her daughter ________ after drinking.
  A. never to drive B. to never drive C. never driving D. never drive
  ( )17.—Do you know Jim quarreled with his brother?
  —I don’t know, ________.
  A. nor don’t I care B. nor do I care
  C. I don’t care neither D. I don’t care also
  ( )18.—How did you find your visit to the museum?
  —I thoroughly enjoyed it. It was _______ than I expected.
  A. far more interesting B. even much interesting
  C. so more interesting D. a lot much interesting
  ( )19. We couldn’t eat in a restaurant because _______ of us had ______ money on us.
  A. all; no B. any; no C. none; any D. no one; any
  ( )20. On Saturday afternoon, Mrs. Green went to the market, ______ some bananas and visited her cousin.
  A. bought B. buying C. to buy D. buy
  ( )21. These oranges taste ________.
  A. good B. well C. to be good D. to be well
  ( )22. The students ________ busily when Miss Brown went to get a book she _______ in the office.
  A. had written; left B. were writing; has left
  C. had written; had left D. were writing; had left
  ( )23. When and where to build the new factory _______ yet.
  A. is not decided B. are not decided
  C. has not decided D. have not decided
 ( )24. The secretary worked late into the night, ______ a long speech for the president.
  A. to prepare B. preparing C. prepared D. was preparing
  ( )25._______ any frogs when winter comes.
  A. You hardly can find B. Hardly you can find
  C. You can find hardly D. Hardly can you find
  ( )26.—The light in the office is still on.
  —Oh, I forgot ________.
  A. turning it off B. turn it off
  C. to turn it off D. having turned it off
  ( )27. The hero of the story is an artist in his ________.
  A. thirtieth B. thirty C. thirty’s D. thirties
  ( )28. No one can be sure ________ in a million years.
  A. what man will look like B. what will man look like
  C. man will look like what D. what look will man like
  ( )29. Without electricity human life _______ quite different today.
  A. is B. will be C. would have been D. would be
  ( )30. John was made _______ the truck for a week as a punishment.
  A. to wash B. washing C. wash D. to be washing
 
  三、完形填空(共20小题;每题1.5分,共30分。)
  通读下面的短文,掌握其大意。从每小题的四个选项中选出可填入相应空白处的最佳选择,并把它前面的大写字母填入左边括号里。
  I went there in 1948, no local planes in those days, so I made the trip by bus. It was a thousand kilometers long and it took twenty hours. I sat by a fellow about my own age, 24. He said his name was Karl Packer, but he told me _31__ anything else. He _32__ me because he had so little to say. No opinions, no memories, no tales to _33__. Had his home, his life, the war and so on _34__ no mark at all on him? It was very puzzling. I was glad when the pillows were _35__, and I could politely try to sleep. I _36__ I would never meet him again. The next time I went to Fairbum was in 1974. By _37__, of course. The president was going to “open” the new town, _38__ had taken twenty-six years to be _39_. I sat next to a man of about fifty, whose face was a book. I guessed he had something _40_ to tell me.
 The face was rough, brown and lined. There were _41__ of worry and of fear perhaps, two old scars. But _42__ them, and stronger, I saw success and power. I guessed he was the boss of _43__. Perhaps he hadn’t _44__ it big or hadn’t wanted it.
  He had done it well, no doubt. The thing had clearly _45__ him the power of decision, _46__. We started to talk … The next two hours were for me the most interesting and exciting that I remembered. I did not give a quarter as good as I got. He kept me _47__, open mouthed with wonder. Our plane _48__ at Fairbum. I _49__ his hand and thanked him for making the journey so pleasant. I told him my name. “The _50__ was mine,” he said, “I was Chief Engineer here at Fairbum until last year. I built the new town. Karl Packer is the name. Haven’t we met before somewhere?”
  ( )31.A. hardly B. almost C. nearly D. mostly
  ( )32.A. moved B. excited C. disappointed D. encouraged
  ( )33.A. say B. speak C. tell D. talk
  ( )34.A. kept B. stayed C. remained D. left
  ( )35.A. set out B. given up C. given out D. sent off
  ( )36.A. hoped B. considered C. imagined D. dreamed
  ( )37.A. bus B. land C. air D. chance
  ( )38.A. it B. that C. which D. this
  ( )39.A. built B. made C. set D. founded
  ( )40.A. good B. bad C. wrong D. old
  ( )41.A. lots B. stories C. lines D. places
  ( )42.A. on B. above C. over D. in
  ( )43.A. something B. anything C. nothing D. everything
  ( )44.A. expected B. wanted C. thought D. regarded
  ( )45.A. taught B. offered C. gave D. showed
  ( )46.A. command B. obey C. conclusion D. invention
  ( )47.A. still B. busy C. quiet D. calm
  ( )48.A. landed B. flew C. stopped D. fell
  ( )49.A. snatched B. shook C. seized D. caught
  ( )50.A. thank B. happiness C. excitement D. pleasure
   四、阅读理解(共15小题;每题2分,共30分。)
  阅读下列短文,然后根据短文的内容从每小题的四个选择项中选出最佳的一项,并把它前面的大写字母填入左边的括号里。
      A
    Grandma Moses is among the most famous twentieth-century painters of the United States, yet she had only just begun painting in her late seventies. As she once said of herself: “I would never sit back in a rocking-chair, waiting for someone to help me.”
    She was born on a farm in New York State. At twelve she left home and was in a service until at twenty-seven, she married Thomas Moses, the tenant of hers. They farmed most of their lives. She had ten children, of whom five survived; her husband died in 1928.
    Grandma Moses painted a little as a child and made embroidery pictures as a hobby, but only changed to oils in old age because her hands had become too stiff to sew and she wanted to keep busy and pass the time. Her pictures were first sold at an exhibition, and were soon noticed by a businessman who bought everything she painted. Three of the pictures were shown in the Museum of Modern Art, and in 1940 she had her first exhibition in New York. Between the 1930‘s and her death she produced some 2,000 pictures: careful and lively pictures of the country life she had known, with a wonderful sense of color and form.
    ( )51. Which of the following would be the best title for the passage?
    A. Grandma Moses
    B. The Children of Grandma Moses
    C. Grandma Moses: Her Best Pictures
    D. Grandma Moses and Her First Exhibition
    ( )52. From Grandma Moses‘ s words of herself in the first paragraph, it can be inferred that she was _______.
    A. independent B. pretty C. rich D. alone
    ( )53. Grandma Moses began to paint because she wanted to _______.
    A. make her home beautiful B. keep active
    C. improve her salary D. gain an international fame
    ( )54. Grandma Moses spent most of their life ________.
    A. nursing B. painting C. farming D. embroidering
 B
    In the fall of 1924 Thomas Wolfe, fresh from his courses in play writing at Harvard joined the eight or ten of us who were teaching English composition in New York University. I had never before seen a man so tall as he, and so ugly. I pitied him and went out of my way to help him with his work and make him feel at home.
    His students soon let me know that he had no need of my protectiveness. They spoke of his ability to explain a poem in such a manner as to have them shouting with laughter or struggling to keep back their tears, of his readiness to quote in detail from any poet they could name.
    Indeed, his students made so much of his power of observation that I decided to make a little test and see for myself. My chance came one morning when the students were slowly gathering for nine o‘clock classes.
    Upon arriving at the university that day, I found Wolfe alone in the large room which served all the English composition teachers as an office. He did not say anything when I asked him to come with me out into the hall, and he only smiled when we reached a classroom door and I told him to enter alone and look around.
    He stepped in, remained no more than thirty seconds and then came out. “Tell me what you see.” I said as I took his place in the room, leaving him in the hall with his back to the door. Without the least hesitation and without a single error, he gave the number of seats in the room, pointed out those which were taken by boys and those occupied by girls, named the colors each student was wearing, pointed out the Latin verb written on the blackboard, spoke of the chalk marks which the cleaner had failed to wash from the floor, and pictured in detail the view of Washington Square from the window.
    As I rejoined Wolfe, I was speechless with surprise. He, on the contrary, was wholly calm as he said, “The worst thing about it is that I‘ll remember it all.”
    ( )55. What is the passage mainly discussing?
    A. Thomas Wolfe‘s teaching work.
    B. Thomas Wolfe‘s course in playwriting.
    C. Thomas Wolfe‘s ability of explaining.
    D. Thomas Wolfe‘s genius.
    ( )56. Which of the following is NOT said in the passage?
    A. Wolfe‘s students praised Wolfe’s power of observation.
    B. The author made an experiment on Wolfe‘s ability.
    C. Wolfe‘s students asked the author to have a test of their ability.
    D. Wolfe did not feel angry when he was tested.
    ( )57. What do we learn about Wolfe from the passage?
    A. He tried hard to remember what was in the classroom.
    B. He stayed in the classroom for a short time.
    C. He stayed drew a picture of Washington Square.
    D. He followed the author into the classroom.
    ( )58. What can be inferred from the passage?
    A. The author was happy to see the test result.
    B. What the students said was hardly true.
    C. Wolfe would remember forever what the author had done.
    D. Wolfe felt joyful after he had been tested.
 C
    The trick in food photography is to show the food looking fresh, so many dishes have stand-ins, just as movie stars do. “When I get my lights and cameras set up, I remove the stand-in and put in the real thing,” explains Ray Webber, who photographs food for magazine advertisements. “Sometimes I have to brush the meat with its juices because it may have dried out a bit. A and when I‘m shooting (拍照) something like tomatoes, I always carry water to spray them with dew just before I shoot.”
    Shooting food outdoors has special problems. “I‘m always worrying about flies or worms crawling up a glass,” Webber explains, “my worry is that someday a dog will come up from behind and run off with the food.” Once Webber was shooting a piece of cheese outdoors and needed something to make its color beautiful. Finally he found it: a weed with lovely blue flowers. When the shot appeared, several people were horrified-the weed was deadly nightshade!
    ( )59. Just before being photographed, some meats and vegetables are _______.
    A. fanned B. dyed C. frozen D. made wet
    ( )60. The second paragraph deals mostly with the ________.
    A. differences between indoor and outdoor photography
    B. problems of outdoor food photography
    C. ways of keeping food fresh outdoors
    D. combinations of colors outdoors
    ( )61. Webber is afraid dogs might _______.
    A. bark while he is shooting B. get into his picture
    C. steal the food D. upset his camera
    ( )62. From the article we can conclude that deadly night-shade is probably a kind of plant that is _______.
    A. colorful B. poisonous C. ugly D. Both A and B.
   D
    With the large number of dogs roaring through our communities, people need to know the facts about rabies (狂犬病), a fatal disease caused by animal bites. Despite vaccination (接種疫苗) programs, rabies is still very prevalent, and will continue to be a serious public health problem for many years to come.
    Rabies strikes the central nervous system and brings on choking, convulsions (抽搐) and inability to swallow liquids. It can even cause death. If you or anyone in your family is bitten by dog, cat or other animal, you should not panic, but thoroughly wash the wound with plenty of soap and water and rush to nearby hospital for immediate treatment. If you own the animal which did the biting, you should immediately call a veterinarian for advice and make sure the public health authorities know when and where the biting took place and who was bitten.
    ( )63. Rabies is a kind of disease which ________.
    A. causes heart attack
    B. hurt one‘s legs
    C. causes nerve-centre problem and breathing problem
    D. strikes one‘s brain
    ( )64. If a person is bitten by some kind of animal, you ________.
    A. should be panic
    B. should take him (her) to a big hospital right away
    C. should help to clean the wound and ask the patient to have a good rest at home
    D. should help to clean the wound and then take him (her) to a nearby hospital quickly as possible.
    ( )65. Which is the best title of the passage?
    A. What a Rabies? B. The Horrible Rabies
    C. What Are Animal Bites? D. How to Control Rabies
五、补全对话(共5句;每句满分为3分,共15分。)
  根据文中提示,将对话中缺少的内容写在在线。这些句子必须符合英语表达习惯。打句号的地方,用陈述句;打问号的地方,用疑问句。
  提示:小刘的录音机出了毛病,来找老赵,要求为他修理。老赵答应了并问小刘录音机有什么毛病,小刘说不知道。他说录音机昨天还正常,今天就坏了。老赵让他把录音机留下并说晚上为他修理。
  Liu :Sorry to trouble you, Lao Zhao. Something has gone wrong with my recorder.
  _____________66______________?
  Zhao:Certainly, but __________67_________?
  Liu :I don’t know. _________68____________.
  Zhao:Just leave it here. _________69___________.
  Liu :Thank you for your help.
  Zhao:___________70____________.
  六、书面表达(共30分)
    提示:假设你的朋友叫杨立,是优秀学生。校报请你写一篇介绍他的短文。他的基本情况是:现在读高二,是班长,是全班学习最好的;最喜欢学习英语和数学;爱好体育,课余常踢足球,还是学校游泳队队员;经常帮助别人。
    注意:(1)基本情況不可遺漏;
    (2)要有标题;
    (3)词数为100左右。
  
参考答案
  一、语音知识
  1.D 2.A 3.C 4.D 5.C
  二、词汇与语法知识
  6.B 7.B 8.C 9.C 10.D 11.A 12.B 13.B 14.C 15.A 16.A 17.B 18.A 19.C
  20.A 21.A 22.D 23.A 24.B 25.D 26.C
  27.D 28.A 29.D 30.A
三、完形填空
  31.A 32.C 33.C 34.D 35.C 36.A 37.C 38.C 39.A 40.B 41.C 42.D 43.A 44.A 45.A 46.A 47.C 48.A 49.B 50.D
  四、阅读理解
   51.A 52.A 53.B 54.C 55.D 56.C 57.B 58.C 59.D 60.B 61.C 62.D 63.C 64.D 65.B
  答案:五、补全对话
  66.Could you repair / fix it for me
  67.What’s wrong with it
  68.It was all right yesterday, but today it won’t work
  69.I’ll get it fixed this evening
  70.You are welcome / Not at all
  六、书面表达
    Our Good Example
    Yang Li is the monitor of Class One, Senior Two. He studies very hard and is the best student in our class. He is good at Chinese, physics and chemistry, but enjoys English and mathematics best. He can speak English fluently. After school he often helps his classmates with their lessons. Whenever someone is absent from school because of illness, he will go to his house to help him with the missed lessons.
    He is not only a good student, but also an active sportsman. He likes several kinds of sports. He often plays football after class. He is on the school swimming team, too.
 

xml地图|sitemap地图